Hayran Olduğum Kişi = Robert Downey Jr.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 HAYRAN OLDUĞUM KİŞİ =   ROBERT DOWNEY JR.  SPOİLER UYARISI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle kendisine Robert Downey'mi desem yoksa Tony Stark'mi desem bilemedim. Ama Robert Downey Jr. diyerek hayran olduğum kişiyi sizlere tanıtmaya başlamak istiyorum.

Kendisi 4 Nisan 1965'te New York'ta doğmuştur. Babası aktör, yazar ve film yönetmeni olan Robert Downey Sr.'dir. Robert Downey Jr. 80 ve 90'ların sonunda Less Than Zero isimli filmde oynayarak üne kavuşmuştur. 1992'de oynadığı Chaplin filmindeki Charlie Chaplin rolü ile en iyi aktör dalında oscar ödülüne aday gösterilmiştir. 2000 yılında Ally McBeal adlı Tv dizisinde oynadığı rol ile Altın Küre Ödülünü kazanmıştır. 2004 yılında ''The Fütürist'' albümünü çıkarmıştır.

Oynadığı Filmler
İron Man
İron Man 2
İron Man 3                                                  Metin Kaan Doğan 481 9-I
Avengers 
Avengers 2 
Avengers: Infinity War 
Avengers: EndGame

Ben kendisini İron Man'ın ilk filminde tanımıştım ve o günden itibaren en sevdiğim kişi olarak kaldı.  Sosyal medyada profilinden çıkmadığım insandır kendisi. Dünya'da en çok para kazanan aktör olduğunu düşünüyorum kendisinin. Davranışları ve hareketleri kendine özel olan bir çok kişi tarafından sevilen  ama son filminde bizleri hüngür hüngür ağlatan insandır Tony Stark. :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dünyanın Şekli Neden Geoit'tir ?

Rap Müzik Tarihçe .

Ateş Böceklerinin Mezarlığı