---MKD--- (ATEŞ BÖCEKLERİNİN MEZARI)


------Ateş 
--Böceklerinin
--Mezarı       
  NOT;    AĞLAMA GARANTİLİDİR.

Öncelikle film, ölmeden önce izlenecekler listesine rahatlıkla girebilir.Duygusal olmayan insanların bile çok rahatça göz yaşı dökebileceği bu film, küçükten büyüğe herkese hitap ediyor. Filmin başlarında (Şimdi ne yapıcaklar ?, nasıl karar vericek ?) gibi soruları sormamızı sağlayan bu filmi özetliyorum.

Film hakkında konuşmadan önce fragmanını buraya bırakıyorum; https://www.youtube.com/watch?v=4vPeTSRd580

Konusu ; 2. Dünya Savaşının yaşandığı zamanda Japon'yada bulunan Seito, annesi ve kardeşiyle yaşamaktadır, babası ise donanma görevindedir. Şehir aniden bombalanmaya başlar, bu ani saldırı sonucunda ise Seito kardeşi ile güvenli bölgeye kaçmaya başlar, annesi ise sığınağa gider, daha sonra ise annelerinin sığınakta bombadırman sonucunda  ağır yaralanıp öldüğünü öğrenirler. Ve yolculuğa çıkıp teyzesine kalmaya giderler. Teyzesi günden güne Seito'ya savaşa gitmesi için baskı yapar, bu baskı günden güne şiddetlenir. Bunun sonucunda baskıya dayanamayan Seito kardeşiyle ordan ayrılıp göl kenarında bulunan eski bir mağarada kalmaya başlar.Ve günden güne zorlaşan şartlar onları açlığa ve hastalığa iticektir. Seito ve kardeşi bu zor durumdan kurtulmaya çalışacaktır. 

Filmin konusunu size sade bir şekilde anlattım, Bir abinin kardeşini hayatta tutmak için elinden ne gelirse yaptığı bu filmi izlemeniz dileğiyle.

İYİ SEYİRLER...    Metin Kaan Doğan 481 9-I

Yorumlar

  1. Öncelikle yazını beğendim fakat renkleri daha ayrıntılı seçseydin yazın daha çok dikkat çekerdi yine de güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dünyanın Şekli Neden Geoit'tir ?

Rap Müzik Tarihçe .

Ateş Böceklerinin Mezarlığı